مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه

باسلام. زوجه به دلیل اینکه زوج اعتیاد به مواد صنعتی دارد تقاضای طلاق داده است.حدود یک سال میگذرد.حدود دوسال پیش زوج از طرف محل کار برای ترک در بیمارستان بستری شد اما بدلیل لطمه نخوردن به کار زوج علت بستری در بیمارستان بیماری افسردگی قید شده است.که نامه در پرونده طلاق موجود است.اما زوجه در جلسه دادگاه اعتیاد رو مطرح کرده است.قاضی پرونده هم تا کنون با وجود گذشت یکسال از جریان پرونده حدود 6مرتبه نامه به پزشکی قانونی ارسال میکند که هر مرتبه به دلیل حضور نیافتن زوج در پزشکی قانونی جواب میدهند که زوج مراجعه نکرده است.در ضمن زوج اصلا در جلسه دادگاه حضور پیدا نکرده است و خطی که ابلاغیه ها برایش ارسال میشود را مسدود کرده است.حال سوال این است قاضی تا کی به ارسال نامه به پزشکی قانونی مجاز است؟ایا میتواند به دلیل حضور نیافتن زوج در پزشکی قانونی با گذشت حدود 7الی8ماه رای طلاق به نفع زوجه را صادر کند؟زوجه چه اقدامی میتواند انجام دهد تا رای سریعتر صادر شود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید.
یک بار باید به زوج ابلاغ بشه اگر پزشکی قانونی حاضر نشه دادگاه می تواند رای بده.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید از طریق کد پیگیری مرسوله نامه پزشکی قانونی را پیگیری کنید و اگر باز هم نتیجه نداد با ریاست دادگستری در میان بگذارید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید رای صادر کند
حضوری با قاضی صحبت کنید