مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

سلام عرض ادب بنده سال 1400یه خودرو صفر از بنگاه خریداری کردم. یه وقت یه برای ما داد فک پلاک کنیم سند بنام خودم زدم بخاطر کرونا وقت نکردم فک پلاک کنم الان سه ساله میخوام فک پلاک کنم صاحب اول نمیدونم کجای هست بنگاه دارمیگه منم نمیدونم بعدسه سال کجاست چه جور میتونم فک پلاک کنم کل مدرک پیش خودم هست

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
علیه فروشنده و مالک اصلی دادخواست الزام به فک پلاک مطرح نمایید