مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اجرایی

با سلام

همسر بنده مهرشو از طریق ثبت اجرا گذاشت و ماشینی رو که سه سال پیش بصورت اقرار ثبتی واگذار کردم از طریق ثبت توقیف سیستمی کرد. خریدار اعتراض ثالث زد و دادگاه اعتراض ثالث در حال طی مراحل هست که همسرم پرونده ثبت رو مختومه کرد و از طریق دادگاه تامین خواسته داد میخواستم بدونم الان خریدار ماشین باید دوباره اعتراض ثالث نسبت به تامین خواسته بزنه یا همون اعتراض به عملیات اجرایی ثبت که در حال طی مراحل دادگاه هست کافیه(با توجه به مختومه شدن پرونده در ثبت و تامین خواسته از طریق اجرای احکام دادگاه)؟

با تشکر فراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در اجرای ثبت رفع توقیف شده و مجدد از طریق دادگاه توقیف شده در این صورت مجدد باید نسبت به توقیف دادگاه اعتراض ثالث اجرایی بده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. همان اعتراض کافی است مگر مال دیگری توقیف شده باشد
موضوع نیازمند بررسی بیشتر و تخصصی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید همان دعوای قبل را پیگیری نمایید و بعد از صدور رای ، رای صادره را به دادگاه ارائه نمایید