مشاوره حقوقی رایگان - فک قفل منزل

یکی از همکارای بنده مستاجر یه واحد مسکونی هست که اجاره شو بنا به دلایلی نتونسته پرداخت کنه الان صاحب خونه رفته شکایت کرده و در شورای حل اختلاف توافق کردن دوماهه تسویه کنه ولی این همکار ما نتونسته تسویه کنه و صاحب خونه حکم تخلیه گرفته که از کلانتری براشون اومدن و 72 ساعت مهلت تخلیه دادن و بعد از چند روز این همکارمون رفته دیده قفل خونه رو عوض کردن و یک برگه آ4 روی درب نصب کردن که این واحد به دستور قضایی فک قفل شده آیا کلانتری اجازه این کا رو داشته که وقتی کسی توی خونه نیست قفل رو عوض کنن ؟ممنون میشم راهنمایی کنین
واینکه هنوز ازوقت قرارداد2ماه هم مونده.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود وقت بوده چنین شده خلاف قانون است
با یک وکیل دادگستری همراه شوند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کلانتری دستور قاضی شورا را اجرا کرده

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

هنوز از مدت اجاره باقیمانده باشد چطور تخلیه صادر شده

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به هر صورت به دستور مقام قضایی عمل شده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت اخذ دستور از مقام قضایی بله میتواند.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است که این موضوع بصورت مسالمت آمیز حل و فصل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله با دستور مرجع قضایی انجام شده است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعاً به این همکارتان بگویید عدم انجام تکالیف قراردای منجر به بروز تهدیدات و اسیب های قضایی خواهد شد به ویژه در حوزه روابط موجر و مستاجر