مشاوره حقوقی رایگان - اثبات ضرب و جرح بدون گواهی پزشکی قانونی

باسلام و خسته نباشید پسرم از شخصی بعد از مشاجره چند سیلی خورده که همان لحظه با 110تماس گرفته و گزارشی مبنی بر آن عمل صورت گرفته گزارشی نوشته شده و چند نفر شاهد امضا کردند و علاوه بر آن 2نفر هم نامه شهود را امضا کردند و شایان ذکر است که پزشک قانونی برای سیلی نرفته اند حالا آیا برای شکایت پسرم با شهود و به تعلق میگیرد

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه تعلق نمی گیرد به جهت اینکه آثار سیلی در حال حاضر از بین رفته است ولی می تواند با عنوان ضرب و شتم عمدی و توهین و فحاشی شکایت خود را پیگیری کند.
اگر آثار کبودی باشد و پزشکی قانونی تایید کند دیه تعلق می گیرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اثبات هر جرم شهادت دو مرد کفایت میکند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شکوائیه توهین عملی و ضرب و حرج را اقامه نمایید و نامه برای پزشکی قانونی اخذ نمایید