مشاوره حقوقی رایگان - اظهارنامه

سلام ماشین 206 خریدم بعد از چند مدت فهمیدم که ماشین دوتکه است وامکان تعویض پلاک نیست وکسی که ازش خریداری شده برای سند زدن اقدام نمیکنه به همین دلیل از شما راهنمایی میخوام برای شکایت چکار باید انجام بدم که زوده نتیجه برسم

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ابتدا تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف با جلب نظر کارشناس رسمی نمایید . مفاد قرارداد فی مابین نیز ملاک عمل است ، می توانید فسخ معامله بخواهید . بهتر حضوری با وکیل دادگستری محل خود مشاوره نمایید .

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

اظهارنامه ای مبنی بر فسخ معامله ارسال کنید، و دادخواست فسخ معامله بدهید