مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک از همسر که هدیه داده ام

با سلام و عرض خسته نباشید
بنده با همسرم رابطه بسیار خوبی دارم و برای خوشحالی و امید بیشتر به زندگی او، چندین ملک که دارای سند های تک برگ مشاع میباشد را از پول خودم به نام او خریداری کردم نا گفته نماند که اصلا رابطه خوبی با پدر زنم ندارم و همسرم هم از او بیزار است حالا هر دوی ما به فکر افتادیم که آگه خدایی نکرده همسرم فوت کند مقدار زیادی ازین املاک به پدر زنم میرسد و میخواهیم جلوی این کار را بگیریم اما نمیخواهم سند ها را از همسرم پس بگیرم،به فکر افتادم که در قالب یک قولنامه که در آن همه املاک را از همسرم به نام خودم منتقل بکنم و آن را محضری نیز بکنم و خدایی نکرده برای روز مبادا نگه دارم.....آیا کار درستی است و در غیر این صورت منو راهنمایی بفرمایید.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

یک وکیل

شما میتوانید در قالب عقد صلحداراصی را بنام خودتان صلح کنید واز همسر در دفترخانه اقراربگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بهتر است صلح عمری کنید
تا بعد از فوت اموال به شما برگردد
و آن را حتما از طریق دفاتر اسناد رسمی قطعی کنید.