مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم هزینه کلی تعمیرات بین واحد های اداری

سلام وقت بخیر در جلسه برگزار شده، ساختمان اداری می باشد..مقرر شد هزینه تعمیرات به طور مساوی بین واحدها تقسیم بشه...الان یکی از واحدها اعلام کرده چون متراژ واحد من کمتر هست باید مبلغ کمتری پرداخت نمایم...این هزینه صرف رول پلاک نمای ساختمان و تعمیرات کلی آسانسور می شود.. آیا ایشان همچین ادعایی می توانند داشته باشند؟؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با توجه به مصوبه هیات مدیره وامضای تمامی همسایه ها از جمله همسایه خالف مورد سوال خیر