مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی ملکی

با سلام وخسته نباشید
مادر این جانب مالک 3دانگ 1دستگاه اپارتمان میباشد که 3دانگ دیگر برای شخص دیگریست که باهم اجاره میدهند ماه پیش شریک ایشان بدون هماهنگی با مادر بنده حکم تخلیه ملک مورد نظر را از شورا حل اختلاف گرفته و نسب به تخلیه ملک اقدام کرده بعد از تخلیه ملک و صورت جلسه توسط نماینده دادستان و مامور نیروی انتظامی اقدام به تعویض قفل واحد و هم چنین انباری واحد را کرده و کلید واحد و انبار را به مادرم تحویل نمیدهد در جواب مطالبه کلید از سوی مادرم ایشان میگوید بنده قصد فروش دارم شما مدتی تحمل کنید تا بنده ملک خود را بفروشم مادر بنده به دلیل کهولت سن و مریضی قادر به راه رفتن نیست و دادگاه رفتن برای ایشان خیلی مشکل میباشد و شریک ایشان باعلم به بیماری ایشان هر کاری که بخواهد بدون مشورت انجام میدهد ایا این کار ایشان قانونی هست و اگر جواب خیر میباشد ایا مادرم میتواند کلید ساز بیارد و درب واحد را باز کند ممنون میشم منو راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

یک وکیل

کار ایشان غیر قانونی است شما میتوانید علیه شریک شکایت تصرف عدوانی مطرح نمایید