مشاوره حقوقی رایگان - با همسایه ضرب و جرح داشتیم شاهد داریم ولی از ترس همسایه نمیاد شهات بده

همسایمون بابت حرفی که پسرم به دخترش زده اومدن جلوی در ما جمعه عصر بود بنده تو اتاق درحال استراحت بودم بابت صدای همسایه بیدار شده وجلوی در رفتم وایشان سلام وعلیک کردیم توضیح دادن قضیه ازچه قراریه خانوم بنده به ایشون فرمودن الان عصبانی هستین بعدا باهم صحبت میکنیم ومنهم همین حرف زدم ودرب ورودی رو بستم ولی خانوم همسایه مانع بستن در شدند وقتی درو باز کردم دیدم شدند 3نفر وقتی اعتراض کردم چرا نمیذاری دروببندم مورد فحاشی قرار گرفتیم سه نفری زیر پیرهن بنده رو کشیدن دیدم دادم از ورودی میرم بیرون هر دودستم روباز کردم وبه چهارچوب فلزی چسبوندم که منو نکشن بیرون طوری کشیدن زیر پیرهن من پاره شده واز تن من در اومد رفت دست اونا اونجا فهمیدم که قصد اخاذی دارن به هرحال درو بستیم خانومم گفت که پسرم پایین مونده الان میکشنش بنده در و باز کردم وبلافاصله از پله پایین اومدن دو طبقه اومده بودم که صدای جیغ داد خانومم رو شنیدم وقتی برگشتم دیدم وارد خونمون شدن همین رسیدم طوری منو هل دادن که من افتادم جلوی در ورودی اونها ودر اون لحظه ازمن فیلم گرفتن بعد یکی از همسایه ها خانومشونم شاهد ماجرا بودن اومدن دست منو گرفتن کشیدن بیرون وقتی 110 اومد همون فیلم رو نشون دادن تو اون لحظه سرمن از ناحیه پشت سر دچار شکستگی شده بود اورژانس هم اومد ه بود سر منو مداوا کردن اون لحظه اورژانش پرسید کسی دیگه چیزیش شده اونا گفتن ورفتن والان خانومه ادعا میکنه بینیشون شکسته ببخشید سرتون رو درد اوردم میخواستم از وکلای عزیز سوال بپرسم .1درمورد شاهد که میترسن بیان کاری میشه کرد یانه وسوال دوم اینکه پزشکی قانونی ضربه عمدی یاجرحی رو میتونن تشخیص بدن وسوال سوم استشهادیه تاثیری میتونه در این پرونده داشته باشه یانه.....وکلای عزیز عذر خواهی بنده را پذیرا باشید

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.درخواست کنید شهود آنها را احضار نماید.استشهادنامه موثر هست.قابل تشخیص هس.ورود به عنف توهین وضرب وجرح شکایت کنید

یک وکیل

شما مشخصات شاهد را به دادسرا اعلام وتقاصای احضار وی را بخواهید
پزشک قانونی در خصوص عمدی یا غیر عمدی بودن جرح نظر نمیدهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق حقوقی لازم است که کلیه مدارک و مستندات مربوطه مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد.