مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد برای بیمه بیکاری

با سلام
من از 1401/04/1 تا 1402/05/31 در شرکتی مشغول به کار بودم و به دلیل اتمام قرارداد و عدم نیاز شرکت همکاری ادامه ندارد. در مدارک مورد نیاز برای بیمه بیکاری آورده اند قرارداد یک سال آخر، با توجه به اینکه امسال مبلغ قرارداد با پارسال متفاوت بوده، مشکلی پیش نمیاد یک قرارداد 9 ماهه از پارسال و یک قرارداد 5 ماهه از امسال رو اپلود کنیم در سایت؟ یا باید یک قرارداد یک ساله کلا باشد، اونوقت به تفاوت مبلغ قرارداد با لیست بیمه ماه های سال گذشته ایراد نمیگیرند؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قرارداد های یک ساله گذشته را ارائه دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مطابق مقررات همان تامین اجتماعی اقدام نمایید می‌توانید با تلفن 1420 کارشناسان تامین اجتماعی نیز تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدین ترتیب اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شرایط آن در آیین نامه نحوه استفاده از بیمه بیکاری آورده شده است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر مشکلی ندارد منظور هر تعداد قرارداد یکسال اخیر

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
ایرادی ندارد با همان قراردادهای 9 ماهه و 5 ماهه می توانید اقدام کنید

یک وکیل

با سلام
بله
به همین صورت عمل نمایید