مشاوره حقوقی رایگان - چند ماه دیگر باید در محل کارم شاغل باشم تا بیمه بیکاری شامل حالم شود؟

سلام و عرض ادب فراوان
مزاحم شما شدم تا از تخصص شما راهنمایی بگیرم
من تا 13 اسفند 98
9 ماه مرخصی زایمان داشتم
132 ماهه که بیمه هستم
در آخرین محل کار از اول مهر97 تا پایان اردیبهشت 98 کار کردم و از 14 اسفند 98 هم در همان محل مشغول بوده و بیمه برایم رد شده

سوال من این است :
1) چند ماه بعد از مرخصی زایمانم ( یعنی از 14 اسفند 98 ) باید توسط محل کارم برایم بیمه رد شود تا بتوانم از بیمه بیکاری استفاده کنم و بیمه بیکاری شامل حالم شود؟!
چون در آخرین محل کار باید 1 سال کار کرده باشیم قبل از زایمان 8 ماه کار کرده ام اگر بعد از زایمان 4ماه کار کنم کفایت میکند؟!
2) آیا دلیلی که در پرسشنامه بیمه بیکاری پرسیده میشود را میتوانم داشتن بچه کوچک بزنم؟
3) چندماه بیمه بیکاری برایم تایید میشود؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام جهت استفاده از بیمه بیکاری باید در آخرین کارگاه یکسال بیمه شده باشید و ظرف 30 روز از انفصال تقاضای خود رو در سیستم ثبت نموده باشید. 2- خیر بچه کوچک دلیل نمیشود یا باید اخراج بزنین یا عدم نیاز 3- حداقل شش ماه و حداکثر 18 ماه