مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی

سلام
اعاده دادرسی در چه شرایطی پذیرفته می‌شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید شرایط مقرر در قانون را داشته باشید و در مهلت مقرر دادخواست اقامه نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موجبات متعددی دارد اگر نیاز بمشاوره دقیق دارید مشاورتلفنی درخدمتم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سوال شما کلی است و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حکم قطعی شده باشد و مدرک جدیدی ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به موضوع دارد کیفری یا حقوقی
نوع پرونده چیست
اعاده دادرسی عام
یا اعاده دادرسی خاص....
موضوع نیازمند بررسی تخصصی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موارد گوناگونی وجود دارد می‌بایست مقرر قانونی اقدام شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

موارد مختلفی دارد توصیه به مشاوره تلفنی دارم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
برای اقامه اعاده دادرسی کیفری ابتدا باید حکم قطعی صادر شود
و شما باید شرایط مقرر در ماده 474 را داشته باشید
و دیوان عالی موضوع را بررسی و در صورت انطباق موضوع پرونده با یکی از جهات اعاده دادرسی ، اجازه اعاده دادرسی را صادر و پرونده را به شعبه هم عرض ارسال خواهد کرد و شعبه دوباره رسیدگی ماهوی انجام خواهد داد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

سوال كلي و مطوّل است
لطفا حسب مورد مشاوره فرماييد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت شرایط هفتگانه که در قانون آیین دادرسی مدنی احصاء شده است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اعاده دادرسی در امر حقوقی و یا اعاده دادرسی در امر کیفری با یکدیگر کاملاً متفاوت هستند یا اعاده دادرسی خاص موضوع ماده 477 از قانون آیین دادرسی کیفری و یا اعاده دادرسی عام ماده 474

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موارد متعدد هست ولی در اکثر مواقع اگر حکم قطعی شده باشد و مدرک جدیدی ارائه دهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جستجو در سایت

اعاده دادرسی

بروز هرگونه اشکال در دادرسی نیازمند بررسی مجدد پرونده است. اعتراض به حکم صادره قطعی و درخواست پیگیری پرونده های مختومه، از طریق اعاده دادرسی امکان پذیر است. اعاده در لغت به معنای بازگرداندن است. با درخواست محکوم علیه(خوانده یا متهم)، پرونده با وجود صدور حکم قطعی، مجددا در دادگاه صادر کننده حکم، مورد بررسی قرار گیرد.

علل اعاده دادرسی
تحقق و اثبات یکی از دلایل زیر جهت درخواست اعاده دادرسی ضروری است:

مغایرت رای صادره با قوانین آشکار شرعی بنابه تشخیص رئیس قوه قضائیه
عدم تطابق موضوع حکم صادره با ادعای خواهان
حکم صادر شده بیش از خواسته خواهان باشد.
عدم تطابق مفاد حکم صادره به جهت استناد به مواد قانونی متضاد با هم
صدور حکم متفاوت در ارتباط با پرونده ای که قبلا در همان دادگاه مورد بررسی قرار گرفته و حکم صادر شده است.
تقلب فرد مقابل دعوی(مثل شهادت دروغ) که در حکم صادره تاثیر گذار بوده است.
اثبات اینکه حکم با استناد به اسناد جعلی صادر شده است.
دستیابی به مدارکی که بر حق بودن فرد درخواست کننده اعاده دادرسی را ثابت نماید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت صدور حکم قطعی همراه با داشتن شرایطی این امکان وجود دارد

موسی حسین وند

جناب آقای موسی حسین وند :

کلی ترین سوال ممکن!
اعاده دادرسی بستگی به اینکه موضوع کیفری باشد یا حقوقی و یا اداری، شاکی باشی یا متهم و ...
در هر صورت اعاده دادرسی در مورد پرونده های مختومه و با شرایط بسیار استثنایی پذیرفته می شود و به اصطلاح «نبش قبر پرونده» است.

یک وکیل

حکم قطعی شده باشد و مدرک جدیدی ارائه دهید