مشاوره حقوقی رایگان - نحوه احراز محل سکونت در صورتی که کسی در ساعت اداری جهت احراز هویت در محل سکونت نباشد

سلام خسته نباشد ، الان مدتیست که جهت احراز سکونت می بایست در سامانه سخا ثبتنام و مامور اداره پست جهت احراز به محل سکونتی که اعلام نموده ایم مراجعه می نماید. سوال اینجاست منی که تنها زندگی میکنم و شغلمم کارمندی می باشد و با توجه به این موضوع در ساعاتی که مامور اداره پست به محل مراجعه میکند حضور ندارم از طرفی اگه آدرس محل کاررو اگه بدم مدارکی نمیتونم جهت احراز محل سکونت و مرکز تعویض پلاک ارائه بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما ثبت نام را انجام داده و حضوراً مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق اداره پست موضوع را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند شماره مامور منطقه قابل دسترسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما ابتدا در سامانه ثبت نام نمایید و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به اداره پست مربوطه مراجعه کنید و کد پیگیری که در سامانه به شما دادند حضوراً به مامور پست بدهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه محل اقامت کارمند محل کار او محسوب می‌گردد برای تایید محل سکونت همان محل کار را معرفی نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از اداره پست موضوع را پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به حضور شما نیست از اهالی می پرسد و یا مدارک مثبت سکونت را ضمیمه کنید مانند اجاره نامه و .