مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک خودرو در شهر دیگر

سلام .ماشین من پلاک شهرستان هست الان آمدم ساکن مشهد شدم میخوام پلاک ماشینم رو تعویض کنم چیکار کنم و این که سند خانه و قولنامه هم ندارم چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق مرکز تعویض پلاک موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با ارایه مدارک مالکیت میتوانید از شهر محل سکونت تقاضا تعویض پلاک دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
برای پلاک آن شهر گواهی سکونت نیاز دارید
یا مدرک شغلی معتبر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر حال محل سکونت شما در شهر مشهد به وسیله اجاره نامه قولنامه یا جواز کسب احراز شود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نمی تونی باید اجاره نامه در مشهد داشته باشی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست نقل و انتقال صورت بگیرد به این صورت قابل تغییر نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای تعویض پلاک در هر شهری نیاز به احراز محل سکونت در آن شهر می‌باشد و با اسنادی مانند اجاره نامه اثبات امکان‌پذیر است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام نمیتوانید مگر با دلایلی چون بیمه قرارداد اجاره یا سند

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدون مدارک احراز سکونت امکان پذیر نیست