مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله ملک

واحد آپارتمانی در محل مشاور املاک تنظیم قرارداد و امضا شد و شاهد بودم که خریدار با تاکید بر اینکه طرفین در صورت فسخ باید ضرر رو جبران کنند که به عدد 15 درصد اشاره شد. چکها تحویل املاکی شد و قرار شد فروشنده پس از ارائه مدرک تسویه وام در روز بعد چکها رو تحویل بگیرد که ایشان بعد از گذشتن دو هفته تحویل نگرفته .. به تلفن جواب نداد و امروز تماس گرفته که انسانیت به خرج بدید و معامله فسخ بشه و امضاس من امضا برای استعلام شما از شرکت سازنده بود!! راه و کار درست چی هست؟ حال آنکه ما در مقایسه خرید دو واحد در اون روز متاسفانه مورد دوم رو از دست دادیم! ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می‌بایست مسابقه قرارداد عمل شود اما در اینجا شما صرفاً یک سوال مختصر بیان کرده اید مدارک و مستندات شما خوب به تب باید بررسی شود برای مشاوره بیشتر میتوانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر فروشنده معامله را فسخ نمود خریدار باید دادخواست مطالبه حق فسخ را اقامه نمایید اگر در قرارداد حق فسخ ذکر شده باشد
و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد باید عمل بشه و اگر در قرارداد شرط فسخ باشد می توانید معامله را فسخ کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد