مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن مهر بعد از فوت صاحب وام

ابجی خدابیامرز من وام مسکن مهر گرفته بود 35میلیون با سود 4درصد و فوت کرده وام بخشیده میشه یا نه؟ البته ابجیم محجور بوده از بدو تولدش و بابام وکیل قهریش بوده؟ ابجیم امضا نکرده هیچ برگه ای رو بابام کاراشو انجام داده به اسم ابجیم با وکالت رسمی دادگاه

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
وام از ماترک محجور برداشت میشه و اگر مالی نداشته باشه از ضامن وام گرفته میشه