مشاوره حقوقی رایگان - پذیرش حکم شمول مرور زمان تغییرکاربری شده زمین کشاورزی خارج از بافت

199متر مربع از 510متر مربع زمین کشاورزی بعلت تغییر کاربری انجام شده در 1390 حکم شامل مرور زمان گرفتم ولی جهاد کشاورزی از قبول تودیع مجوز تغییر کاربری خودداری مینماید، لطفا راهکار و مرجع رسیدگی را راهنمایی فرمایید. باتشکر و احترام

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
شمول مرور زمان صرفا مجازات جزای نقدی مربوطه را ساقط میکند و حق مکتسبه ای جهت اخذ امتیاز محسوب نمیگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
نیاز به بررسی جزئیات و گفتگوی طرفینی است
با شرایط خاصی اداره جهاد میتواند اجازه تغییر کاربری را برای شما صادر نماید
صدور حکم دادگاه مبنی بر شمول مرور زمان جرم تغییر کاربری اراضی زراعی ، باعث الزام اداره جهاد به دادن مجوز نمیشود

اگر شما در اراضی زراعی ، ساختمان ایجاد کرده اید شما باید به بنیاد مسکن مراجعه نمایید
و ..

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

مرور زمان یعنی اینکه وصف کیفری از بین می ره. برای تغییر کاربری باید پروسه لازمه طی شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

مجازات شما مشمول مرور زمان شده و این باعث نمیشود که بشما مجوز تغییر کاربری بدهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد