مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شورا و دهیار

باسلام و احترام
در روستای ما یک نفر بعنوان خادم مسئول قبور شهدا و قبرستان میباشد که فردی بسیار مومن و پرکاری برای آبادی ونظافت اونجا میباشد ولی مدتی هست یک نفر که سابقه کیفری داره وخیلی از جوانان روستا رو معتاد کرده وشبها هم اونجا بساط داره بدون رضایت اهالی روستا میره اونجا وتوهرکاری دخالت میکنه ومیخواد بدون هیچ دلیلی مسئول اونجا بشه حتی بدون مشورت بابقیه تغیراتی دراونجا انجام میده که بارها باعث درگیری دونفرشده واز اونجایی که شورا ودهیار هم اقوام این آقا میباشد هیچکاری باهاش ندارن حتی به بخشداری وفرمانداری هم شکایت شده ولی حرف شورا ودهیار قبول میکنن
خواستم بدونم به کجا غیراز بخشداری وفرمانداری وبیرون از شهرستان میتونم شکایت کنیم چون در شهرستان همشون هوای همدیگرو دارن
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

از اهالی استشهادیه جمع کنید و شمایت کیفری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق بخشداری یا فرمانداری موضوع را پیگیری کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر مرتکب رفتار و یا اعمالی می‌شود که جرم انگاری شده است می‌توانید طرح شکایت کنید که نیاز به گفتگوی متقابل دارد