مشاوره حقوقی رایگان - اجاره کارت به سایت شرط‌بندی

بنده یه ماه پیش چند کارتم رو به یک نفر که در کانال تلگرام آشنا شده بودم همشهری هم هستیم به اسم صرافی ارز دیجیتال اجاره دادم برای یک ماه که تازه متوجه مسدودی حسابم شدم رفتم بانک دلیلش (مراجعه حضوری شخص به شعبه الزامیست اقدامات محدود کننده به جهت واگذاری حساب های بانکی به شبکه کلاهبرداری و پولشویی (قمار خانه های مجازی) ..بازپرس ششم دادسرای اهواز)
من اهل ارومیه هستم و اصلا قصدم از دادن کارت سایت قمار نبوده الان میگه مراجعه به شعبه الزامیست آیا منظورشون اهوازه؟ و اینکه اگه برم وثیقه میخان یا نه تو شهر غریب از کجا وثیقه بیارم مجازاتش چیه جریمه یا.... در ضمن اولین باره دچار همچین مشکلی شدم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
حتما میخان
بستگی به مندرجات پرونده و سابقه شما دارد
شما هم از آن نفر شکایت کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بلی، از طریق دفاتر خدمات قضایی لایحه مبنی بر درخواست نیابت قضایی به شهر محل سکونت، ارسال کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله شما حضور به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتما با خودتان وثیقه ببرید تا بازداشت نشوید‌.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا به بانک مراجعه نمایید شماره مسدودی گرفته شده و به مرجع صالح رسیدگی نمایید در خصوص سایت شرط‌بندی باشد می‌بایست به یک روش اقدام نمود اگر به خاطر تراکنش‌های مالی باشد می‌بایست از راه دیگری اقدام نمود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما سامانه ثنا ثبت‌نام کنید و از طریق شعبه ای که دستور توقیف داده لایحه ارسال کنید و اعلام کنید که نشانی شما در شهر ارومیه می باشد تا پرونده جهت تکمیل و انجام تحقیقات به دادسرای شهر شما ارسال شود.
شما نباید کارت خود را در اختیار دیگران قرار دهید در زمان افتتاح حساب اگر فرم افتتاح حساب را مطالعه کنید نوشته .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید