مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور رای

سلام وقت بخیر از اولین جلسه در شورای حل اختلاف بیشتر از 50 روز میگذرد نه اقدام به صدور رای میکنند نه به پرونده وقت احتیاطی زدن خلاصه راکد مونده با توجه در قانون یک هفته جهت صدور رای مشخص کرده بنده کجا پیگیر باشم تا بتونم نتیجه بگیرم سپاس

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود ریس مجتمع مشکل حل نشد بازرسی شورای استان پیگیر شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
حضورا به شعبه مراجعه نمایید و پیگیری نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چاره جز رایزنی نیست
روند صدور رای کمی طول می کشد

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

درخواست تسریع در رسیدگی بدید و به شعبه مراجعه بکنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ابتدا از طریق لایحه این امر را متذکر شوید و متعاقبا در صورت اثربخش نبودن از طریق سرپرستی مجتمع پیگیری کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به شورا مراجعه نمایید ببینید پرونده به کجا ارجاع داده و از پیگیری کنید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

باسلام
رياست حوزه قضايي مراجعه نماييد
ضمن اينكه مهلت يك هفته بعد از ختم رسيدگي ها مطمح نظر است