مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری پرونده در شورای حل اختلاف

سلام. ببخشید الان من شکایت مزاحمت و تهدید کرده بودم فرستادن شورای حل اختلاف قاضی اونجا گفت من زنگ میزنم میترسونمش بیاد تعهد بده الان هنوز 1هفته نشده تعهدشم دستم نیومده باز اومده زده شیشه رو شکسته الان من باید دوباره از اول شروع کنم یعنی دوباره از نو برم دفتر قضایی و شکایت کنم یا برم شورای حل اختلاف یاچی؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در مورد اتهام جدید مجدد از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرای مربوطه با ادله اثباتی شکایت خود را ثبت کنید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مجدد شکایت مبنی بر تخریب انجام دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید به شعبه اعلام نمایید که قصد سازش ندارید و پرونده به مرجع صالح ارسال می‌شود

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به شورا اعلام عدم سازش و درخواست ارجاع پرونده به دادسرا نمایید