مشاوره حقوقی رایگان - موتور خریدم الان صاحب سند رو پیدا نمیکنم هم سند قطعی بزنم هم برگه سبز به اسم خودم بزنم

موتور خریدم الان صاحب سند رو پیدا نمیکنم هم سند قطعی بزنم هم برگه سبز به اسم خودم بزنم شماره تلفنی هم که رو سند کمپانی هست زنگ میزنم جواب نمیدن چیکار میتونم بکنم تا بتونم به اسم خودم بگیرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید. از دفتر خدمات قضایی با ارائه شماره ملی درخواست استعلام کنید. اگر ثبت ثنا داشت مشخصات اش مشخص میشود اگر نداشت مجهول المکان اعلام کنید