مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست جلب ثالث

سلام وقت بخیر
بنده خودرویی را قولنامه ای خریدم وبعداز20روزمجبوربه فروش شدم وبافروشنده توافق کردم وفروشنده خودرو رابرای خریدارمن تعویض پلاک وبه نام زد بعدازدوسال مشخص شدخودروسرقتی میباشدوخریدارازمن شکایت کردودادگاه بعدازدوسال رأی دادکه بنده240میلیون به خریدارپرداخت کنم بعدازاعتراض اینجانب بررأی دادگاه گفتندبایددادخواست جلب ثالث ردکنم ممکنه رأی دادگاه برگرددوحکم راعلیه کسی که خودرورابه نام زده

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
رای دادگاه بستگی به دلائل ابرازی
و همچنین نظر قاضی رسیدگی کننده پرونده دارد.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فرصت دادخواست جلب شخص ثالث تا پایان جلسه اول دادرسی بود. این فرصت را از دست داده اید و اکنون امکان دادخواست جلب ثالث ندارید. فی الحال می توانید دادخواست فسخ معامله به علت مستحق للغیر درآمدن مبیع و مطالبه غرامات به نرخ روز را بخواهید.