مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مهریه

با سلام و خسته نباشید.بنده دادخواست الزام به تمکین دادم و حکم به الزام تمکین صادر شد و در طی این مدت همسرم که مهریه اش 600 سکه است نیز دادخواست مهریه دادن و حکم صادر شده که بنده باید این مقدار سکه رو بدم و در ضمن هزینه دادرسی زوجه رو هم بدم و حکم قطعیست البته من هنوز اعسار ندادم و هنوز وقت هست سوالی که از بزرگواران داشتم اینه که بعداز دادخواست اعسار از جانب بنده چه روندی ممکنه پیش بره و اینکه هزینه دادرسی حدودا چقدر میشه و آیا راهی برای عدم پرداختش هست و هم اینکه حکم قطعی است در این مرحله چه تاثیراتی دارد؟ممنون میشم راهنمایی کنید؟ضمنا در لیست اموال منقول و غیر منقول آیا مستثنیات دین هم درج شود یا خیر؟باتشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته اعسار از پرداخت محکوم به را در یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید
همچنین استشهادیه مبنی بر شهادت دو مرد دال بر عدم تمکن مالی را تکمیل کنید
کلیه اموال منقول و غیر منقول اعم از مستثنیات دین و غیر آن را ثبت کنید
و همچنین گردش مالی خود را نیز ضمیمه دادخواست صدرالاشاره کنید.