مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ید یا خلع ید ؟

با سلام . قرارداد مشارکت در ساخت با سازنده امضاء کردیم ولی سازنده نمیتواند بسازد . دادخواست جهت فسخ قرارداد را به دادگاه بردیم و دادگاه حکم فسخ قرارداد را اعلام کرد . تقاضاهای واخواهی ، تجدید نظر و اعاده دادرسی سازنده همگی از سوی دادگاه رد شد .
سوال اول : آیا سازنده میتواند از طریق دیوان عالی کشور تقاضای فرجام خواهی بدهد ؟
سوال دوم : مالکین میبایست بر علیه سازنده دعوی خلع ید را مطرح کنند یا دعوی تخلیه ید ؟
با تشکر

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در چنین مواقعی فرجام خواهی راهی ندارد
و حکم قطعی و نهایی خواهد بود‌.