مشاوره حقوقی رایگان - جا زدن شخص گواهینامه دار به جای شخص بدون گواهینامه

سلام من یه سوال داشتم یکی از آشنا هامون فامیلش تصادف کرده زن بود به گفته اون میزنه به یه زن باسرعت 10 هیچی نمیشه برا زنه بعد 40 روز زنه میره شکایت میکنه این فرد زده به من از طریق دوربین مغازه پلاک رو پیدا میکنه طرفی که زده آموزشگاه می‌رفته دوره رو کامل کرده ولی به گفته خودش گواهینامه دستش نرسیده هنوز بعد برا اینکه بیمه تعلق بگیره زنگ میزنه به زنداداشش‌ که تو گواهینامه تو بده به من بدم به اونا اونم میگه نمیشه بعد طرف میگه من اونجا آشنا دارم اون گفته این کار رو بکنید خلاصه زنداداشه‌ عکس گواهینامه رو ارسال میکنه الان خیلی استرس داره که یه موقع برای خودش مشکل پیش بیاد از من سوال کرد من نمیدونستم از شماها پرسیدم لطفا کسی میدونه بگه بنده خدا 2 روزه خواب راحت نداره
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اقدام خانم گواهینامهدار مصداخ تلاش برای خلاصی متهم از محکمه محسوب وجرم است