مشاوره حقوقی رایگان - رد اعسار

سلام من مجموعه ای رو در سال 95 با چند زمین قطعه بندی شده عوض کردم بعد از قرارداد مشخص شد که زمینها مشکل قانونی داره و امکان تحویل آنها نیست دادگاه هم حکم کرد که باید زمینها تحویل بشه یا معادل قیمت روز الان زمینها 10میلیارد قیمت گذاری شده و طرف هم اعلام میکنه توان پرداخت ندارم و همون سال 95هم مجموعه من رو فروخته و درخواست اعسار زده آیا چون بابت عوض مبیع بوده این پول دادگاه با تقاضا موافقت میکنه شایان ذکر است مجموعه بنده بیش از 30میلیارد ارزش روزش هست

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر زمینها ی مذکور متعلق به غیر است شما دادخواست ابطال قرارداد را مطرح ومجموعه خودتان را پس بگیرید حتی اگر به دیگران واگذار شده باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بستگی دارد
ممکن است که اعسار ایشان پذیرفته نشود