مشاوره حقوقی رایگان - تهدید مجازی در اینستاگرام

سلام .
یه نفر منو تو اینستاگرام تهدید کرده بخاطر اینکه با یه دختری که بیرون رفته بودم و قصد آشنایی داریم صحبت میکردیم ولی دختره دوس نداره پسر رو ولی پسره دوست داره البته پسر هم ادعاش میاد لات هستش ،الان پسره منو با پیج اینیستاگرام تهدید کرده با اینکه نظامی ام گفته هر جا باشی پیدات میکنم و ... به من میگم فلان جایی هستم منو میشناسن و...
الان سوالم اینجاست:دادخواست بدم یا شکایت ? بهپلیس فتا یا کجا؟؟ و اینکه میتونن تهدید رو برسی کنن و یه کاری کنن که دیگه نتونه بیاد سمتم و تهدید نکه؟؟
مرسی ممنون با پاسختون منتظرم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه پرسشی که شما مطرح کردید شامل چند بخش است که باید هر بخش آن را تک به تک بررسی کرد چرا که سوال شما یک پرونده کامل است نه یک سوال ساده که جواب کوتاه و ساده به آن داده شود بلکه باید ابعاد و زوایای پیدا و پنهان آن را بررسی کرد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

همه کارها را باهم انجام دهید در ضمن میتونید دختر بازی هم نکنید تا مشکلی هم نداشته باشید