مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اوقاف برای ملک اوقافی

سلام وقت بخیر, ما در سال 1380 خانه ای اوقافی را با مبایعه نامه و وکالتی خریداری نمودیم و مالک قبلی هزینه انتقال سند اوقاف را به ما پرداخت کرد. (آن سال حدود پونصد هزار تومان بود). ولی متاسفانه ما کارهای انتقال سند را انجام ندادیم. در تمام این سالها نیز اجاره سالیانه اوقاف را پرداخت کردیم. (در اسناد اداره اوقاف ملک هنوز بنام شخص قبلی است).اکنون اوقاف مارا فراخوانده که حتما بایستی کارهای انتقال سند و مالکیت را انجام دهید و هزینه آن را نیز (طبق براورد کارشناس) که حدود 200 میلیون تومان میشود بپردازید, در غیر اینصورت به مراجع قضایی معرفی میشوید. حال سوال من از کارشناس محترم حقوقی این است که آیا واقعا این حق را دارند که به مرجع قضایی ارجاع دهند؟ و اینکه اگر این اتفاق بیفتد چه میشود؟ با توجه به اینکه ما اکنون واقعا از لحاظ خانوادگی در شرایط اعسار هستیم و به هیچ عنوان توان پرداخت چنین پولی را نداریم. چکار میتونیم انجام بدیم و اینکه آیا امکان پرداخت قسطی وجود داره؟

پاسخ ها :

یک وکیل

بله اداره اوقاف میتواند در دادگاه علیه شما اقامه دعوا نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اوقاف و املاک اوقافی یک مسئله حقوقی خاص است که باید جدا از دیگر پرونده ها بصورت کاملا تخصصی و دقیق بررسی شود قبل از هرگونه اقدام باید اسناد مدارک ادعایی و دلایل بررسی شود در کنار این بررسی اظهارات نیز شنیده شود در مشاوره حضوری یا تلفنی این اتفاق میفتد و سپس به نظر قطعی می‌رسیم.