مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک مشاع

با سلام و خسته نباشید
یه ملک مشاع موروثی رو حکم فروش گرفتیم
خوانده دعوی ملک مجاور ان را خریده و دیوار بینشون رو تخریب کرده
حالا ملک رو دادگاه گذاشته برای فروش و مزایده
هرکی میاد برای بازدید و خرید ملک میگه باید دیوار داشته باشه
آیا قانونی هست که اجازه دیوار کشی بده تا بتونم راحتتر ملک رو بفروشبرسونیم یا خیر
باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

اگر دیوار مشترک بوده باشد حق تخریب نداشته است اما اگر دیوار اختصاصی بوده شما میتوانید با مراجعه به شهرداری مجوز احداث دیوار بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ملکی می‌بایست توسط وکیل متخصص ملکی بررسی و پیگیری لازم توسط وکیل انجام شود چرا که موارد کاملا تخصصی است اگر اشتباهی هرچند کوچک رخ دهند ممکن است کل پرونده را تحت تاثیر قرار دهد برای همین رویت اسناد و مدارک در مرحله اول حائز اهمیت است.