مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت و دایر کردن فساد و فحشا

سلام. بنده اعتراض کردم فقط ماندم چرا مامورها صحنه سازی کردن دوربین ها زدن شکستن چون من شوکر زدن کتک زیاد زدن به خاطر همون دوربین خونه زدن شکستن هارد یا پولی گرفتن جرم محرز کنند آخه وکیلم وکیل نبوده رفتم مشاوره پیش یک وکیل خوب موضوع کلان تعریف کردم گفت خونه فساد و فحشا آخه دوربین بوده چرا وکیلت مطرح نکرده دلیل شکستن دوربین بعدش خونه اتاقی نداره فساد و فحشا خونه که دو تا اتاق داره نه کاندم نه دستمال نه هیچ مدرکی نداشتن فقط با اقرار متهم شدیم اونم کتک های خوردیم قتل ولا میتونستن گردن این مواد صنعتی کشیده بودن بندازی خماری میدادن یکم بیشتر ریس جمهور میگفتن ترور کردن بعدش چجوری جلو مامورها این کار انجام دادن محرز شده اگه قاضی میگه محرز دست قرآن بزارم نمیشه چون کاری یا اتفاقی نیفتاده بود فقط صحنه سازی پلیس بودن کی بودن معلوم نشد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
موضوع مهم است باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع میباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.
توضیحات شما واضح نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به کمی بررسی بیشتر دارد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

مبهم است و نیاز به بررسی موضوع دارد