مشاوره حقوقی رایگان - زنده کردن زمین متوفی

سلام
پدر بزرگ بنده تقریبا 15 سال پیش فوت کردن . دو سه سال هست که مشخص شده ایشون 10 هکتار زمین را چندین سال قبل به کسی دادن که زراعت کنه که بعد از فوت ایشون ، اون شخص با جعل امضا موفق شده زمین رو به اسم خودش کنه و برای رد گم کنی بین خواهران ها و برادر ها تقسم کرد و حتی قسمتی رافروختن که تا الان 14 نفر خانه ساختن .
سوال اینجاست دایی بنده به تنهایی به دنبال احقاق حقوق رفتن که به تازگی در دادگاه شکست خوردن . خودشون برای حق الوکاله 1500 متر زمین از زمینی که پس گرفته میشه تعیین کرده بودند . رای دادگاه برای تجدید نظر رفته .
الان دایی بنده از خواهر ها و برادرها خواسته بیان و کاغذی رو به اسم انحصار وراثت امضا کنن
خواستم بدونم مگه قبل از شروع کار نباید انحصار وراثت میکردن؟ اینکه نکنه با این امضا ، دایی میخوان مادرم و بقیه خواهران و برادرهاشون در حق الوکاله در صورت موفق نشدند وکیل سهیم باشن؟
دایی بنده قابل اعتماد نیست ‌ در زمان حیات پدر بزرگم بسیاری از زمین‌های ی ایشون رو با امضای خود پدر بزرگم از ایشون گرفتن.
ترس مادرم و بقیه اینه که حتما دوباره نقشه ای کشیدن . مخصوصا ترس از اینکه با امضا به اسم انحصار وراثت حق الوکاله رو میخوان تقسیم کنن

پاسخ ها :

یک وکیل

شما می توانید متن سندی که میخواهید امضا کنید را با دقت مطالعه نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید