مشاوره حقوقی رایگان - مقصر کیست

باسلام.بنده حدودا ساعت 1نیم شب درحال رانندگی از مسیر اصلی با سرعت تقریبا 90 بودم نرسیده ب یک چهاراه بنده فک میکردم این موقع شب کسب نیست نزیک چهاراه شدم ک ی عدد پراید از فرعی بدون اینکه ترمز کنه یا سرعتشو کم کنه بدون توجه از اینکه فرعی میخواد وارد اصلی بشه اومد ک بنده با خط ترمز تقریبا 24متر با شدت خوردم ب وسط پراید.بعد ک نگا کردیم راننده پراید بدون کوچیکترین خط ترمزی وارد اصلی شده مقصر کیست

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کارشناس راهنمایی و رانندگی تشخیص خواهند داد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بنظر ایشان است اما تعیین مقصر با پلیس راهور است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
تعیین مقصر بر عهده افسر راهنمایی است
و کروکی و نظریه کارشناسی قابل اعتراض است و شما باید به ارائه دلایل اعتراض ، درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تعيين مقصر با جلب نظر كاردان فني تصادفات يا كارشناس رسمي تصادفات مي باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و عرض ادب اینکه شخصی سرعتش بالا می‌باشد

یا اینکه از فرعی به اصلی وارد می‌شود هیچ کدام از این موارد به تنهایی نمی‌تواند قابل استناد باشد

علت تصادف می‌بایست بررسی شود

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
تشخیص مقصر با افسر کاردان راهنمایی و رانندگی است

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
تشخیص و تعیین مقصر با کارشناس راهنمایی و رانندگیه.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
کارشناس تصادفات مقصر را تعیین خواهد نمود.
اما میتوانید به نظریه کارشناس اعتراض کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

این امر در تخصص کارشناس تصادفات است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اظهار نظر در صلاحیت افسر راهنمایی رانندگی است.

یک وکیل

ملاک تشخیص مقصر در امر راهنمایی ورانندگی نظر کارشناس وافسر راهنمایی ورانندگی است که براساس سرعت ،حق تقدم ،فرعی به اصلی ،محل تصادف ... اطهار نظر میکند ودادگاه نیز بر اساس نظر کارشناس مربوطه اظهار نطر میکند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خودروی ورود کننده به فرعی مقصر خواهد بود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

نیاز به نظر افسر راهور دارد

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
مقصر توسط پلیس راهور و یا کارشناس تصادفات تعیین میگردد.