مشاوره حقوقی رایگان - ضامن بانکی

سلام بنده ضامن نداشتم وام ازدواجم رو فروختم به یک ضامن بازنشسته و ایشان بهم سفته داد که اقساط خودشون میدن وام بنده از بانک ملی بود و حساب ضامن که حقوق بازنشستگی میگیرد بانک رفاه است ، ضامن اقساط رو نمیزنن و میگه بانک خودش از حسابم کسر بکنه ، بانک دو بار اقساط معوق رو از حقوق ایشان کسر کرده ، الان هر روز بانک به بنده زنگ میزنه که اقساط معوق شده ، شکایت میکنیم ، چرا بانک از حقوق ضامن برداشت نمیکنه و دنبال دردسر هست در حالی که ضامن خودش میگه از حقوقم برداشت کنن. در غیر اینصورت من برم سفته ها رو بزارم اجرا که بانک شکایت کرد ببینن من خودم شاکی ضامن هستم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نمی توانید از بانک شکایت کنید .
بانک می تواند علیه شما شکایت کند بخصوص اینکه اگر متوجه شود شما وام را فروخته آید ممکن است علیه شما اقدام کند.
شما از ضامن بخواهید هر ماه اقساط را پرداخت کند.
خرید و فروش وام غیر قانونی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مسئولیت هریک از ضامنین با وام گیرنده تضامتی است و بانک میتواند برای تصفیه حساب بدهی وام سراغ هر یک برود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

در قانون تعیین شده که داین میتواند به هردو شما و هرکدام که تشخیص دهد مراجعه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون وام گیرنده مسئولیت پرداخت خواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید سفته را در صورتی که قانونی پر شده است آن را به اجرا بگذارید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بانک بعد از تماس با شما، به ضامن مراجعه می کند.

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
مسولیت ضامن و وام گیرنده تضامنی است و بانک میتواند به شما و ضامن مراجعه کند

محمدرضا شکری

جناب آقای محمدرضا شکری :

سلام
شما دچار تخلف شده‌اید و اگرچه مجرم نیستید ولی مسئول بازپرداخت هستید و باتوجه به اینکه مسئولیت ضامن و وام گیرنده تضامنی است، بانک میتواند به هر یک از شما مراجعه کند.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بانک میتواند به هر دو شما مراجعه کند چون مسولیت تضامنی دارید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

باسلام
بانک میتواند به هر دو شما رجوع کند اما اگر به شما رجوع کرد میتوانید پس از پرداخت اقساط به آن شخص ضامن مراجعه کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با رئیس شعبه بانک مستقیم وارد مذاکره شوید.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

بستگی به قوانین داخلی همان بانک وقرارداد تسهیلات دارد.بهرحال بانک شما را بعنوان گیرنده تسهیلات میشناسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قانونا مسؤل هستید و بانک تخلفی نکرده است

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
مطابق قانون بانک جهت دریافت اقساط، به وام گیرنده و ضامن میتواند رجوع کند، از آنجاییکه وام را به ضامن فروخته اید به ایشان اعلام کنید تا اقساط را پرداخت کند.