مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندم بعد فوت پدر و مادر

سلام. من مادر دختر 1 سال و نیمه هستم. همیشه این نگرانی در ذهن من و همسرم هست که اگر خدایی نکرده برامون اتفاقی بیفته حضانت فرزندمون دست کی میفته . و اینکه امکان داره در وصیت نامه خودمون وصی رو برای نگهداری فرزندمون تعیین کنیم . پدر و مادر همسر بنده صلاحیت نگهداری فرزند رو ندارن و بزرگترین دغدغه من و همسرم این هست که بعد ما دخترمان دست پدر بزرگ پدری بیفته. صلاحیت نداشتن از لحاظ قانونی ثابت نشده ولی من و همسرم به این موضوع یقین داریم .
لطفا در این چند مورد راهنماییم کنید
1. میتونیم در وصیت نامه وصی رو انتخاب کنیم؟
2. اگر مخالف این باشیم که حضانت به دست اونها بیفته چه اقدامی باید انجام بدیم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

جد پدری ولایت قهری دارد و به انتخاب و میل شما نیست.