مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل های مشاعات به درخواست یکی از ساکنین

با سلام

ما یک ساختمان 9 واحدی هستیم . ساکنین یکی از واحد ها با هم اختلاف خانوادگی پیدا کردند و خانم ، همسر خودش رو از واحد بیرون کرده و حالا بنده رو به عنوان مدیر ساختمان تحت فشار گذاشته که باید قفل درب ورودی اصلی و ریموت پارکینگ تعویض بشه که همسرش نتونه وارد ساختمان بشه . بنده به عنوان مدیر ساختمان چه کاری می تونم انجام بدم یا چه کاری نباید انجام بدم ؟

توضیح بیشتر :
- این زن و شوهر یک دختر نوجوان هم دارند
- واحد آپارتمانی به نام خانم و پدر خانم هست

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با رضایت همه مالکین اشکالی ندارد در غیر این صورت با هزینه خودش و تامین کلید و ریموت جدید برای همه مالکین به شرح ماقبل امکان پذیر خواهد بود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با توجه به اینکه ایشان مالک نمی باشند شما نیازی نیست چنین اقدامی انجام دهید.