مشاوره حقوقی رایگان - شراکت

سال 1400 مبلغ 800 میلیون دادم ب باجناق ک سهام کارخونه تازه احداث شریک بشم و بعد از 8 ماه حدودا کارخونه با هزار بدبختی ک خودمم اونجا مثل ی کارگر کار کردم راه افتاد و درب قابلمه تولید شروع شد . در مقابل پول ک پرداخت کردم هیچ رسید و قراردادی ب من ندادن تا یکسال بعدشم باز هر روز میگفت باشه حالا بهت قرارداد میدم کم کم متوجه شدم بجز من 5 شریک دیگه هم دارن و خودش و طرف دوم ک از اول می‌شناختم فقط ایده کار و داشتن . تا اینکه روزانه حدود 20 تا 40 میلیون بار ارسال میشد اما دریغ از یک ریال ک ب ما بده و با اخلاف مجبورش کردم رسید بده متن رسید طوری نوشته ک من در مقابل این مبلغ در کارخانه تولید درب قابلمه شیشه ای شریکم . قاضی شراکت منو تایید نکرد نمیدونم چرا . من شکایت کردم ولی دیگران میگن احتمالا قسط بندی میکنن . خونه ماشین مغازه داره . آیا میتونید بمن بگید نهایتا این قضیه چطور تموم میشه خیلی نگرانم . سپاسگزارم .

پاسخ ها :

یک وکیل

شراکت در سام شرکت وکارخانه قاعده ومقررات خاص خودش را دارد وصرف رسید نمیتواند دلیل اثبات شراکت کارخانه شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اظهار نظر در خصوص اموال غیر منقول مستلزم رویت و برسی اسناد و مستندات است