مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین موتور تعویض بدون مجوز

سلام.
من دوماه پیش ماشین پژو 206خریدم که بعد گذشت دوهفته متوجه تعویض موتور شدم که بدون مجوز موتور استوک که قطعاتش داخل ایران نیست که موتور ماشینم دچار عیب شده که مکانیک میگه این موتور به درد نمیخوره که به فروشنده اطلاع دادم حتی اس ام اس هم دادم که مدرک باشه فروشنده دوماه داره امروز فردا میکنه آیا شکایت کیفری به نتیجه می‌رسد یا حقوقی. باید چکار کنم. مرسی

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

دادخواست حقوقی باید فورا بدهید. با موضوع فسخ معامله به علت خیار عیب.