مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تهیه مسکن مستقل

سلام وقتتون بخیر
ما 12سال هست که ازدواج کردم با سه فرزند
که در کنار مادر شوهر اینا زندگی میکنم
و این خونه که زندگی میکنم خود آقاهم گرفتم ولی همه با هم زندگی میکنم
با چند تا خواهر شوهر وبرادرشوهر ولی الان خیلی خسته شدم تو رو خدا لطفاراهنمایی کنید به آقاهم گفته واسم ی خونه جدید بگیر
حتی اگه پولهم نداری من حاضر همه طلاهم رو بده و اصلا مهریه نمیخواهم ولی آقاهم اصلا هیچ توجیهی نمیکنه
میگم من چرا باید مادر پدرم رو تنها بزارم
در حال که دو پسره بزرگ هم داره که یکیش 30سالش هست و دیگری هم 22سالش هست توووووو خدا بگید من چه کار کنم سر همین موضوع ی هفته هست که اصلا حرفی باهم نمی زنه

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست تهیه مسکن علیحده بدهید