مشاوره حقوقی رایگان - درخواست الزام به تهیه منزل مستقل و قرار کارشناسی

سلام و خسته نباشید
بنده درخواست منزل مستقل کردم و دادگاه
موضوع را به کارشناسی ارجاع داده تا از وجود منزل و اثاث منزل مطمئن شود .هزینه کارشناس پرداخت شد و کارشناس تماس گرفت ازم ادرس خواستن و گفتن که دادگاه حضور طرفین رو الزامی دونستن و شما (زوجه) و زوج هم باید حضور داشته باشین و من اعلام آمادگی کردم و گفتن که با زوج هم هماهنگ بشم اگه منزل باشه تماس میگیرم شما هم بیایین ولی بعدش خبری نشد فعلا تماس نگرفتن .
سوال بنده اینه :
روند پرونده رو که نگاه میکردم نوشته بود
ابلاغیه کارشناس ابلاغ شد .
ابلاغیه کارشناس صادر شد .
یعنی چی ؟ بدون حضور من(زوجه) کارشناسی شده؟