مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن اجناس بعد از طلاق

با سلام
بنده حدود یه سالی میشه که از همسرم جدا شدم اونم با طلاق توافقی که بجای مهریه حضانت پسرمو ازم گرفته، درصورتی که قبل از دادگاه گفته بود که بجای مهریه وسایلای خونه که به نام من بوده رو هم میبره منم قبول کردم اما در دادگاه زد زیرش منم بخاطر اینکه تموم شه بیخیال شدم‌. آیا میتونم الان بعد از مدت یکی دوسال با طرح شکایت وسایلایی رو که هنوزم داره استفاده میکنه و فاکتورش بنام منه رو پس بگیرم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در دادنامه طلاق در خصوص تمام موارد از جمله جهیزیه تعیین تکلیف میشود و بعدا ادعای دیگری پذیرفته نیست. مطابق رای انجام میشود.