مشاوره حقوقی رایگان - چک صیادی

سلام وقت بخیر
یک چک صیادی گرفتم امروز 2شهریور رفتم بانک دیدم حسابش خالی هست و برگشت زدم چک رو ، البته متوجه شدم طرف کلاهبرداری کرده و از 31 مرداد تا امروز 56عدد چک برگشتی داشته که حدودا 21میلیارد تومان بود و احتمالا بیشتر هم میشه (چک های ازبانک های مختلف بود) ، جالبه 10روز قبل هم تماس گرفت و درخواست خرید چکی داشت که قبول نکردم و چک های جدید که برای یه نفر دیگه بود برای من جهت استعلام فرستاد که قرار بود به من بده.
کلا چک های دیگران رو میاره و خرید های سنگین می‌کنه ولی ....
لطفا راهنمایی بفرمایید برای این کلاهبرداری به چه شکل شکایت کنم
ممنونم از این که راهنمایی می‌فرمایید.