مشاوره حقوقی رایگان - ورود صدای دویدن و هر نوع وسیله به طبقه پایین

سلام ما یک خانه 2طبقه داریم که خونه ما طبقه پایین است چند وقتیه طبقه بالا از صبح تا 12شب راه که میرن یا بچه هاش توپ بازی میکنن یا هرروز وسایل رو زمین میکشه صداشون مثل یه ضربه میاد تو خونه ما بهشون گفتیم اومدن به جروبحث کردن الان خواستم ببینم تا چه حدی دادگاه میتونه کمکم کنه بعد توی نظرات برنامه خوندم باید اثبات بشه باید چطور اثبات کنم نمیشه کارشناس بفرستن بعد میتونم به خاطر این موضوع وکیل بگیرم

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام بله ايجاد مزاحمت هست با شهود ميتونيد پيگيري كنيد و ميتونيد وكيل بگيريد