مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مشخصات فردی

سلام و خسته نباشید
چند مدت پیش من با دعوت یکی از دوستام برای استخدامی از شهرستان به تهران رفتم و منو دعوت کرد به یه سویت که چندتا از دوستاش هم اونجا بودند و فرداش منو دعوت به تجارت با ارز الکترونیک و فروشگاه های الکترونیکی کرد و شرکت ... رو به من معرفی کرد و روز دوم یکی از دوستاش که هم دستاش بود رو به من معرفی کرد و هردو شون شروع به تعریف شرکت ... کرد و از من می خواست که من در این شرکت عضو بشم و منم سریع متوجه شدم که این شرکت کلاهبرداری هست و‌ با زور از اون خانه زدم بیرون و هیچ گونه عضویتی یا پرداخت پولی نکردم و از اونجا رفتم ولی متاسفانه قبلی این که به تهران سفر کنم دوستم از من خواست تا مشخصاتم مثل شماره ملی نام نام خانوادگی نام پدر و رشته تحصیلی رو براش بفرستم و منم فرستادم
و الان توش موندم که اونها میتونن از مشخصات من سو استفاده کنن برای عضویت در این شرکت
پیشاپیش از زحماتتون تشکر

پاسخ ها :

نجمه مباشری

سرکار خانم نجمه مباشری :

سلام بدون امضاي شما هركاري كنند اعتبار قانوني نداره در صورت سواستفاده ميتونيد پيگيري كنيد