مشاوره حقوقی رایگان - واحدی تحت عنوان سهم پیمانکار در پرند وجود دارد

باسلام در اسفند 1401یک واحد از واحدهای شهرک سلام راتحت عنوان واحدهای سهم پیمانکار بعنوان نفر سوم بامبایعه نامه رسمی ووکالت از وکیل اول باپرداخت کل ثمن معامله با تعهد تحویل حداکثر یکساله تحت عنوان فول پرداخت یعنی بدهی ندارد خریداری نمودم وتاکنون که 6ماه میگذرد هیچ اقدامی رامشاهده نکردم برای صحت موضوع به کجا مراجعه کنم فروشنده پیمانکا جز میباشد که بخشی از تکمیل واحدهارا درقبال تحویل بخشی از واحدها انجام داده لطفا جهت صحت وسقم مطلب کجا مراجعه کنم چون ساکن خوزستانم بدیهی بعد از آن نسبت به اقدام قانونی مبادرت مینمایم باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

متاسفانه نحوه اکثر واگذاری های منازل پرند به همین شکل است وپرونده های مختلفی به همین شکل در دادسرا ودادگاه مطرح است شما به دفتر مرکزی پیمانکار اصلی مراجعه کنید ودر صورت عدم پاسخ گویی به دادگاه مراجعه نمائید