مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند

باسلام
یک باب مغازه سال 72خریداری شده که اونموقع بچه ها صغیر داشته و مادرشان برگه وراثت و غیومیت داشته و بجای بچه های صغیر قولنامه امضا کردن در ضمن سند مشاع هست و سند بنام شوهر فروشنده هست الان بعد از گذشت چند سال هنوز نسبت به انتقال سند اقدامی نکردن و یکی بچه ها ادعا می‌کنه که باید دو دانگ از مغازه را به ما بدهید ولی در قولنامه جمله حق مالک محفوظ از است ذکر نشده از اساتید مجرب درخواست دارم راهنمایی بفرمایید تا در کمترین زمان به سند برسم
قبل از هر چیز کمال تشکر را از تک تک شما عزیزان را دارم

پاسخ ها :

یک وکیل

برای پاسخ دقیقتر نیاز به مطالعه قولنامه شما میباشد اما بطور کلی شما میتوانی دادخواست تنظیم سند رسمی انتقال مطرح کنید