مشاوره حقوقی رایگان - آیا نسق زراعی شامل زمین‌های منابع طبیعی میشود

نسق زراعی برای چه زمین‌هایی صادر می‌شود وکامل زمینی که منابع طبیعی بوده وتمام تخته سنگ میشود

پاسخ ها :

یک وکیل

دعاوی منابع طبیعی از جمله دعاوی تخصصی است که نیاز به تجربه در این گونه دعاوی دارد اما بطور کلی شما باید ابتدا برگ تشخیص صادره را مطالعه نمایید و همچنین وضعیت سابق زمین شما مانند نحوه کشت ،نوع کشت ،مدت کشت عکسهای هوایی میتواند در روند پروند اراصی ملی تاثیر گذار باشد همچنین وجود نسق زراعی که در زمان اصلاحات اراضی صادر شده نیز مفید است.