مشاوره حقوقی رایگان - ماده صد شهرداری

خانه بدون مجوز در زمین سند دار شش دانگ که حریم شهر بود ساختم درسال 1390 که قبل از طرح تفصیلی شهر بود که سال 1396 امده است که در این طرح مذکور خانه بنده در طرح معبر میباشد با توجه به این که از طرح 7سال گذشته و هیچگونه عملیات بازگشایی صورت نگرفته و مسیر طرح ساخت ساز های فراوانی شده است و شهرداری پرونده بنده را به ماده صد ارائه داده و کمیسیون رای تخریب داده با توجه به قدمت ساختمان میتوانم کاری بکنم که جلو تخریب رو بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل

شما باید در دیوان عدالت اداری شکایت مطرح کنید وتقاضای صدور دستور موقت بخواهید وقضات دیوان عدالت اداری را به درستی روشن وتبین کنید که ساخت بنای شما برااسال اصول شهرسازی ورعایت قوانیین مربوطه و.... احداث شده است