مشاوره حقوقی رایگان - بیمه عمر انفرادی برای دیه

سلام و درود
با انجام بیمه عمر انفرادی , آیا با مرگ بیمه شده, مبلغ 900 میلیون دیه شخص هم پرداخت میشه به علاوه ی دریافت تمامی مبالغ پرداختی با سود اونها به ذینفع ؟
یا دیه فوت داده نمیشه و شخص ذینفع معین شده فقط مبلغ پرداختی با سودش رو میگیره ؟

مثلا پدر بنده که فوت کرده و بیمه عمر انفرادی داره که به مدت 14 سال پرداخت کرده
من رو ذینفع اعلام کرده
حالا من میتونم 900 میلیون پول فوتش رو هم بگیرم ؟ یا فقط میتونم مبالغی رو که تو این 14 سال پرداخت کرده به علاوه سودشون بگیرم ؟

پاسخ ها :

یک وکیل

طبق قرارداد شما با شرکت بیمه گر عمل می شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فرمول دارد دیه نیست بیمه عمر مبلغی قراردادی است و برای افراد متفاوت است